Kaskart kai manęs paklausia kaip atsirado 5produktai, atsakau paprastai: draugėms atsibodo žiūrėti į mano nufotografuotą maistą – juk geriau ragauti, o ne žiūrėti į atsiųstas nuotraukas.
Tada susikūriau Instagramo paskyrą, bet metus jos nepildžiau, vis neprisiruošiau, o tada… nutiko karantinas.
Pritrūkau veiklos ir ryžausi plėtoti anksčiau kilusią idėją. Iki šiol manau, kad tiesiog pasitaikiau laiku ir vietoje.
Paklausite, kodėl būtent penki produktai, o ne, pavyzdžiui, septyni ar dešimt? Niekada nebuvau didelė virtuvės entuziastė (aha, pažiūrėkite į mane dabar, kai gaminu bent jau 2 kartus per dieną), tad nesijaučiau taip, lyg galiu auditorijai pasiūlyti aukšto lygio patiekalus. O ir maisto tinklaraščių jau tada buvo labai daug, tad kaip išsiskirti? Nusprendžiau, kad reikia ryžtis iššūkiui, o skaičius „penki“ skambėjo aiškiai ir įsimenamai.
Tiesa, į ingredientų kiekį niekada neįskaičiuoju prieskonių, nes tikiu, kad kiekvienas turi savo mėgstamiausius, kuriuos visada naudoja. Tačiau surašau, kokie prieskoniai recepte buvo naudojami, jeigu kartais norėtumėte atkartoti.